Staňme se generátory lásky

Stále pokračujeme ve středečních meditacích…
Těšíme se opět 3.8. 2022 buď ve 21.00 nebo ve 22.00 hodin

Energie lásky je nejsilnější energie ve vesmíru a je jen na nás, zda a jak jí dokážeme využít.

Jedním z hlavních důvodů pořádání této meditace je zvýšit frekvenci vibrací na území české a slovenské republiky.

Akce, kterou jsme nazvali “Staňme se generátory lásky”, se bude konat každou středu, počínaje dnem 5.5.2021, vždy ve dvou časových pásmech, tj. od 21:00 a od 22:00 hodin tak, aby to vyhovovalo co největšímu počtu možných účastníků. Můžete si sami zvolit, zda budete meditovat ve 21.00 nebo ve 22.00. Samozřejmě je možné meditovat v obou případech.

Účastnit se může každý, kdo má zájem na zlepšení napjaté atmosféry v České a Slovenské republice využitím potencionálu našich srdečních čaker. Naší snahou je, aby se akce pravidelně účastnil co největší počet lidí.

Základním principem je příjem božské čiré energie z vesmíru do 7. čakry a přes 4. srdeční čakru její vysílání do prostoru kolem nás. Touto formou je božská energie transformována na frekvenci lásky. Každý člověk se může účastnit formou meditace, kterou si můžete stáhnout níže. Optimální je co největší synchronizace všech účastníků k dosažení co největšího účinku.

Postup:
Meditaci s názvem Staňme se generátory lásky si stáhněte nebo pusťte každou středu buď ve 21.00 nebo ve 22.00 (jak komu vyhovuje, v pohodlí svého domova nebo kdekoli máte klid na poslech). Ke stažení zde, nebo si ji můžete přehrát přímo, viz. níže, kliknutím na tlačítko “Přehraj meditaci”.

Doporučujeme toto vysílání lásky provádět i individuálně v podstatě kdykoliv a kdekoliv i během kteréhokoliv dne, například v práci, v hromadných dopravních prostředcích, doma apod., ale nejsilnější účinek se samozřejmě projeví v případě soustředěného úsilí co největšího počtu účastníků, kdy dochází k velmi silným synergickým efektům.

Pro většinu lidí doporučujeme pustit si v předstihu Meditaci na srdeční čakru, která slouží k pročištění a otevření srdeční čakry, protože otevřenou srdeční čakrou může proudit více energie.

Několik postřehů od účastníků středečních meditací:

Dobrý den, pane Zelenko,
chtěl bych jen krátce reagovat na středeční meditace. Zúčastnili jsme se celá rodina, tedy tři děti a dva dospělí, také jsem informaci rozšířil k přátelům, kteří se také přidali. Ohlasy po první meditaci byly velmi pozitivní, všichni akci chválili a pokračovali i podruhé. Všechny tři děti (12, 13, 15 let) si jen trochu stěžovaly na příliš velký tlak v hlavě, ale vydržely do konce. Můj prožitek byl při první meditaci velice emotivní, přišel velký příval milosti a lásky, který probíhal ve vlnách
celým tělem a vháněl mi slzy radosti do očí. Při včerejší meditaci jsem cítil velikou sílu proudu procházející energie ze sedmé do čtvrté čakry a ven. Prodýchávání čtvrté čakry a posílání energie do okolí dělám každý den již delší dobu, ale asi před třemi týdny jsem dostal vnitřní pokyn,
abych tuto praktiku dělal co možná nejčastěji. Je pravdou, jak jste říkal, že časem to běží samo, stačí mi první nádech i v běžném pracovním dni a cítím, jak proud běží. Cítím, to jako opravdu jediný čistý způsob, jak něco změnit, běžná slova na lidi prostě nefungují. Ještě reakce známé, která si nestáhla Vaší meditaci a jela po svém. Po akci se ptala, jestli se nepřidaly nějaké vysoké světelné bytosti, že je prý cítila. Také se jí potom udělalo velice dobře, neboť před tím trpěla depresí. Další známý se ještě ptá, jestli nevadí, když po meditaci odříkává růženec. Řekl jsem, mu, že vše dobré se počítá:-)

Dobrý den, pane Zelenko,
reaguji na Vaši “výzvu” podělit se o zkušenosti či pocity ze středečních meditací. 5. 5. 2021 od 21:00 – silný prožitek a zhruba 2. polovinu mám jakoby v mlze – nepamatuji si ji ale nemám pocit že bych usnula, když jsem se “probrala” nebo jak to nazvat, bušilo mi srdce jak o závod a bylo mi moc krásně, s tímto příjemným pocitem jsem se i probudila a přetrvával přes den. 12. 5. 2021 od 21:00 – jsem měla pocit jako kdyby to byla jiná meditace (ale samozřejmě nebyla), ale opět velmi silný prožitek, nechtělo se mi vracet zpět a musím konstatovat, že následující spánek byl velmi kvalitní a ověžující a opět nádherné optimistické ráno s obrovskou chutí do života.
Ještě jednou děkuji za vše co nám všem dáváte, přeji krásné dny

…Zúčastnili jsme se s manželkou oba dva v 21 i v 22 hodin.  Bylo to opět super jako všechny společné meditace. Z počátku to pozvolna sílilo, ale potom jsem si připadal jako v tepelné komoře a gradovalo to v okamžiku, kdy jsi pozval vesmírné bytosti světla. Prostě úplná nádhera. Bylo i zajímavé sledovat, jak po skončení meditace a sdělení, že kdo chce může ještě pokračovat, pozvolna klesala intenzita vnímání společné energie což se projevovalo klesáním intenzity tepla a jakoby ochlazováním. My jsme pokračovali až do skončení nahrávky. Ke konci už jsem cítil, že jde energie pouze od nás (alespoň dle mých schopnosti vnímání). Pokud Tvůj kamarád opět měřil intenzitu, sděl prosím výsledky v úterý při relaci (jen tak pro zajímavost). Moc veliký dík za Tvoji velice záslužnou činnost a za to, že jsi VELIKÝM MAJÁKEM ve tmě, která se pomalu začíná měnit ve svítání. Oslovili jsme řadu lidí, ale zatím nemám informaci jak se zapojili.
Ještě jednou moc děkujeme a přejeme dobrou noc.

Účastníte se této meditace opakovaně každou středu?

Podrobnější informace o kolektivních meditacích si můžete přečíst zde.
Seznam všech meditací najdete v menu v sekci Ke stažení/Meditace.
Popis a pořadí jednotlivých čaker:

Shlédnutí: 20996

10 comments

  1. energie jsem začal cítit teprve nedávno. nechal jsem si od pana Foldy uvést těla do Jednoty, opustil jsem dualitu, jsem ryze v pozitivní energii, negativní energie byla zmého života vyloučena (ikdyž stále má vliv skrze ostatní lidi a věci), nechal jsem si z pomocí pana Honzy Betko otevřít srdeční čakru a díky těmto všem událostem se mohu s vámi účastnit genrátoru lásky. Včera 10.11.2021 se mi podařilo zúčastnit ve 21:00 společné meditace. musím uznat, že ikdyž se neumím dostávat do alfastavů a neumím ještě nstavit rozšířené vědomí, přesto vím, že energie a vibrace skrze mě proudí a pořádně se mnou ta společná energie cloumala. děkuji všem zúčastněným za neuvěřitelný zážitek. jak to bude možné, určitě se přidám znovu. Energii lásky posílám lidem, kdykoliv si vzpomenu, je to úžasné. těším se se, až se takto probere více lidí.

  2. Dobrý den, účastnila jsem se podruhé středeční společné meditace a cítím láskyplné vlny mezi námi všemi, jemné brnění v těle a pocity propojení v přítomném okamžiku, jedním slovem povznesenost. V závěru meditace se mi vloudila myšlenka na poděkování a posílání lásky všem bytostem, které pomáhají nám lidem tajně a skrytě a tělem mi proběhla silná vlna Lásky a ještě větší “odhmotnění”.
    A to vše díky panu Zelenkovi, který má vynikající nápady a jeho jméno je krásně propojeno s mírem a příjmení se srdeční čakrou:-).
    Děkuji za krásné meditace, šíření Lásky a přístup na Vaše stránky.
    Eva

  3. Dobrý den, dnes jsem se připojila poprvé a jsem Vám moc vděčná, že tyto meditace pořádáte. Já před pár lety zkoušela pořádat podobné přes FB… Týdenní a vlastně na velmi podobné téma – k šíření lásky těm, kdo potřebují podpořit. Tenkrát jsem toho po několika měsících nechala, moji pozornost odvedly jiné záležitosti. Dnes se vracím díky Vaší iniciativě – moc děkuji <3

  4. Dobrý den p. Zelenka, musím se také podělit se zajímavými zkušenostmi z této kolektivní meditace. Jsem silně senzibilná a nebyla to moje první meditace, s Vámi jsem se v podstatě probouzela byl jste můj hnací motor v poznání sebe sama. Po prvních minutách této meditace jsem cítila obrovský tlak různě silné energie, který mně zatlačil do pohovky, doslova mi začalo vibrovat celé tělo a zaplavilo ho horko. A protože jsem vnímala rozdílné frekvence, myslím si že se těchto meditací účastní i vyšší bytosti.
    Děkuji, že pomáháte těmto výjimečným lidským bytostem na nelehké cestě domů.

    S pozdravem PaulaT

  5. Vážený pán Zelenka,
    popri svojich starostiach som zabudla na obidve meditácie, napriek tomu, že som sa na ne veľmi tešila. Dokonca v tento deň som rozmýšľala, či to má zmysel pokračovať v živote ďalej. Psychicky unavená som si o 22,17 hod. sadla na posteľ a zrazu som pocítila úžasnú úľavu, pocit lásky a blaha. Akoby vánok zavial. Akoby ma niekto objal. A vtedy mi to vlastne došlo – veď prebieha práve meditácia “Staňme sa generátormi lásky”. A ja som ju zmeškala. Preto Vám a všetkým meditujúcim, ktorí ten deň 5.5.2021 nezabudli meditovať, ďakujem z celého srdca za ten krásny okamih, kedy som sa necítila sama.
    P.s. Pán Zelenka, Vaše meditácie u mňa účinkujú stopercentne. Zbavila som sa kvázibytosti (bol to horor) a tiež závislosti na alkohole (riešila som ním už 3 roky svoje problémy). Všetko funguje ako má. Tisíceré díky za to, že STE.

Vložte veřejný komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *